6 de juny de 2020 6/6/20

En llibertat el conductor drogat que va atropellar mortalment a una jove de Cullera

En llibertat el conductor drogat que va atropellar mortalment a una jove de Cullera - (foto 1)

  El trist atropellament d'una jove a Sueca ha commocionat a la localitat valenciana, especialment després de conèixer que el conductor del vehicle que la va atropellar conduïa sota els efectes de les drogues. De moment tres persones van ser detingudes, i posteriorment posades en llibertat, per causar la mort d'esta jove de 19 anys. La Guàrdia Civil va informar de l'estat en què conduïa el pilot, un altre jove de 23 anys.

  Així mateix, els acompanyants del conductor, altres dos homes de 27 i 29 anys, també van ser detinguts després de l'atropellament que va tenir lloc en la zona de les Palmeres, una platja molt freqüentada per jóvens en els caps de setmana i per la qual discorre la carretera que connecta totes les platges i pobles de la zona. Els fets van tindre lloc a primera hora del matí, i malgrat haver fugit del lloc, el conductor es va lliurar en la Comissaria de la Policia Local de Torrent cap a les 17h de la vesprada del mateix diumenge.

  L'Ajuntament de Cullera, municipi d'on era originària la jove morta, ha declarat dos dies de dol oficial amb motiu de la defunció.

  En llibertat

  El Jutjat d'Instrucció número 3 de Sueca (València), en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat del conductor detingut per atropellar mortalment a la jove. Li imputa els delictes d'homicidi imprudent i omissió del deure socórrec. Com a mesura cautelar, la jutgessa li ha retirat el permís de conduir. La jutgessa imputa al conductor els delictes d'homicidi imprudent i d'omissió del deure socórrec, delicte este últim que també imputa a les altres dos persones que viatjaven en el tot terreny.

  Pujar