elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Espai Joan Fuster acull demà la presentació d'una nova edició del llibre Abans que el sol no creme...

  • L'acte s'emmarca dins dels programats amb motiu del centenari del naixement de Joan Fuster

L'Espai Joan Fuster de Sueca acollirà demà divendres 4 de novembre, a les 19 hores, la presentació del llibre Abans que el sol no creme..., de Joan Fuster. La publicació compta amb un pròleg escrit pel propi director de l'Espai Joan Fuster, Salvador Ortells, qui ha explicat que l'obra “representa un dels pocs contes que va publicar Fuster de literatura infantil, ambientat al poble de Sueca i en el qual parla del conreu de l'arròs. El llibre està coeditat per l'Ajuntament de Sueca i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua amb motiu del centenari del naixement de l'escriptor. A més, està il·lustrat per Sime Llicer, amb un estil molt actual, contemporani i diferent a altres edicions anteriors de l'obra”.

A més de l'il·lustrador, Sime Llicer, intervindran en l'acte l'acadèmic de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Josep Palomero; i el regidor de Cultura, Vladimir Micó, qui ha avançat que “junt amb l'obra, presentarem també uns obsequis que hem volgut adquirir des de la Regidoria de Cultura amb motiu del centenari, consistents en uns pots d'alumini amb un disseny que representa el rostre de Fuster i, en la tapa, un dels seus aforismes, que contenen mig quilo d'arròs de Sueca, varietat Albufera, de cultiu sostenible, per a regalar de manera protocol·lària. Hem volgut així donar-li un plus a esta efemèride tan important i, al mateix temps, promocionar el nostre producte més autòcton”.

Així mateix, l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Cultura, ha realitzat altres projectes per a commemorar l'”Any Joan Fuster”, com ara la publicació del llibre que es presentarà demà i també la del titulat Joan Fuster i Sueca; o el muntatge de l'exposició Fons Joan Fuster. Una visió inèdita.

Amb la presentació del llibre Abans que el sol no creme... i la projecció de l'audiovisual Espai Joan Fuster, Imatges i paraules, el 23 de novembre, dia en què es complirà el centenari del naixement de Joan Fuster, conclouran tots els actes programats amb motiu de l'efemèride.

Pujar