elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca reserva entrades per a residents que vulguen assistir al Piromusical

  • Es vendran en la Tourist Info a partir del dilluns i corresponen a la zona de cadires instal·lada en la gespa

A causa de l'àmplia demanda d'entrades de residents en el municipi per a presenciar el Piromusical, des de la Regidoria de Festes s'ha decidit posar a la venda per a veïns una part de les localitats que estaven destinades a la venda online. D'esta manera, a partir del dilluns, els ciutadans de Sueca tindran una nova oportunitat de fer-se amb una localitat. “Davant la gran demanda que s'ha produït, des de la Regidoria hem decidit posar a la venda de nou entrades a 2 euros, a partir del dilluns, per a residents que vulguen assistir i veure'l asseguts en les cadires que es col·locaran en la gespa”, ha explicat la regidora responsable, Gema Navarro. 

Tots aquells veïns de Sueca que ho desitgen, podran acudir a la Tourist Info, a partir de les 10 hores del pròxim dilluns 9, per a fer-se amb la seua entrada i contemplar l'espectacle en una de les cadires instal·lades en la gespa, en la zona més pròxima al foc. Per als no residents, encara queden entrades que podran comprar de manera online a través de la web de Notikumi. Es recorda també que tota aquella persona que preferisca assistir de manera gratuïta, podrà accedir al recinte sense necessitat d'entrada i visionar el Piromusical dret.

A més, enguany, com a novetat, les regidories de Festes i Turisme han preparat diversos serveis de barres amb begudes i menjars a preus populars per a tots aquells assistents que comencen a accedir a l'estadi a partir de les 20 hores, hora oficial d'obertura. D'esta manera, es farà més curta l'espera, podent consumir la varietat de productes autòctons que trobaran gràcies a la participació de restaurants, parades del Mercat Central i comerços del municipi.

Pujar