elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca invertirà 400.000 euros en un Pla d'Ocupació Estratègic

L'Ajuntament de Sueca invertirà 400.000 euros en un Pla d'Ocupació Estratègic
  • Tindrà una durabilitat de diversos anys i abastarà una gran varietat de perfils professionals sense límit d'edat per als candidats

La Regidoria responsable de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament de Sueca, posarà en marxa, abans de final d'any, un ambiciós Pla d'Ocupació Estratègic en el qual s'invertiran 400.000 euros. “El nostre objectiu és desenvolupar un Pla d'Ocupació que siga prorrogable, perquè tinga una major durabilitat, i puga beneficiar a la major quantitat de ciutadans i ciutadanes del nostre municipi. No es tracta d'una solució momentània per la crisi del Covid-19, sinó d'una mesura molt més ambiciosa que permeta una estabilitat a l'hora de cobrir les necessitats de l'Ajuntament i d'oferir contractes amb la major durabilitat possible a la ciutadania”, ha explicat el regidor responsable, Joan Carles Vázquez. “Des de l'Ajuntament, continuarem treballant per a poder oferir este tipus d'iniciatives, que busquen dinamitzar l'economia local. I no sols en 2020, ja que estem treballant per a posar en marxa més contractacions en 2021”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.           

La previsió, des del departament d'ADL, és que este Pla a llarg termini servisca com a model per a futurs tràmits i autoritzacions governamentals. L'objectiu és que puguen beneficiar-se d'ell la major quantitat de ciutadans i ciutadanes, en abastar un gran nombre d'oficis i no tindre límit d'edat per a presentar-se, “perquè totes les persones tenen necessitats que cobrir”, ha assenyalat  Vázquez, qui també ha explicat que, “en estos moments, estem a l'espera de rebre l'autorització de Generalitat, perquè la nostra idea és que es pose en funcionament abans que s'acabe 2020”. Després de l'estiu, es podrà disposar ja d'informació sobre els perfils buscats, els quals es publicaran oportunament en les xarxes socials i la pàgina web de l'Ajuntament.

Quant a la preselecció de candidats, es realitzarà a través de l'Oficina Labora de Sueca, i tindran preferència les persones empadronades en el nostre municipi.

Pujar