elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca incorpora a 5 tècnics ADL per a fomentar la formació i l'ocupació local

L'Ajuntament de Sueca incorpora a 5 tècnics ADL per a fomentar la formació i l'ocupació local
  • La contractació d'estos nous treballadors ha sigut gestionada a través de l'Ajuntament i la Mancomunitat

L'Ajuntament de Sueca compta des de hui amb cinc nous treballadors que realitzaran les seues funcions des del departament de Desenvolupament Local amb la finalitat d'incrementar les possibilitats de formació i l'accés al món laboral de les persones desocupades, entre altres tasques assignades. “Des de la Regidoria responsable de l'Agència de Desenvolupament Local hem volgut potenciar estos serveis perquè feia ja  uns huit anys que no s'oferia cap curs de formació des de l'Ajuntament. Ara hem volgut potenciar este departament amb la incorporació dels nous treballadors amb els quals pretenem incrementar l'oferta de cursos propis, no mancomunats, així com l'oferta de programes, ajudes a la indústria, subvencions, oportunitats d'accés al món laboral, ocupació pública (Emcorp, Empuju, Encuju...), etc.”, ha explicat el regidor responsable, Joan Carles Vázquez.  

De les cinc noves incorporacions, quatre han sigut tramitades a través de la Mancomunitat i una a través de l'Ajuntament. Les contractacions s'han pogut realitzar gràcies a la subvenció de Labora (Servei Valencià d'Ocupació i Formació), en un 50%, i a l'aportació de l'Ajuntament, qui finança la part no subvencionada amb l'altre 50%.

Dels cinc treballadors, quatre realitzaran les seues funcions a l'Ajuntament de Sueca i l'altre als Ajuntaments del Perelló i Mareny de Barraquetes, els quals sufraguen també la quantitat no subvencionada per Labora. En el cas de les entitats locals menors, s'encarregarà especialment de la tramitación de subvencions.

“Les funcions assignades a cada treballador es distribuiran en funció del perfil professional de cadascun. Amb estes incorporacions intentarem potenciar al màxim durant l'any vinent el treball d'este departament, especialment en l'oferta de cursos de l'Ajuntament a persones desocupades o gent jove desmotivada a l'hora de posar-se a estudiar. Seran cursos pràctics i de matèries específiques per a atendre eixa necessitat de formació que tenen moltes persones o, en el seu cas, per a afavorir l'explotació d'altres àmbits laborals”, ha assenyalat Vázquez. 

Pujar