elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca contractarà a menors de 30 anys a través del programa d'ocupació Avalem Joves, EMPUJU 2020

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l'Agència de Desenvolupament Local, posarà en marxa el programa d'ocupació AVALEM JOVES/ EMPUJU 2020 amb una aportació municipal de 69.000 euros. Es tracta d'una actuació subvencionada també per Labora, que aporta la quantitat de 55.002,78 euros, i cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, del Fons Social Europeu.

  Mitjançant este programa l'Ajuntament contractarà, per un període de 12 mesos, a quatre persones joves, majors de 16 anys i menors de 30, beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, condició que hauran de complir en el moment de la contractació.

  Els requisits que hauran de complir també els/les interessats/des, entre altres, seran, a més de l'edat, no haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud, no haver subscrit cap contracte amb anterioritat, en el marc dels programes EMCUJU i EMPUJU i no haver finalitzat una relació laboral amb l'Ajuntament en els 6 mesos previs a la contractació. A més, hauran d'estar inscrits en l'Oficina LABORA de Sueca, com a demandants en les ocupacions requerides, amb el seu codi d'ocupació, i estar en possessió de la titulació sol·licitada. La inscripció en l'oferta haurà de fer-se a través de la web puntlabora.gva.es. El termini d'inscripció finalitza el 23 de novembre inclòs. L'inici de la contractació està previst per a finals del mes de desembre de 2020.

  A causa de les circumstàncies actuals, en les quals no existeix servei presencial en l'oficina Labora de Sueca, totes aquelles persones interessades que tinguen algun dubte a l'hora d'inscriure's, podran telefonar al número que l'Ajuntament, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, posa a la disposició de la ciutadania: 96 170 00 50, Ext. 103 Carol, Ext. 101 Amparo, Ext 1012 Sílvia, Ext 102 Merche. Així mateix, podran informar-se amb més detall, a través de la documentació publicada en la pàgina web municipal www.sueca.es

  Les ocupacions que s'ofereixen són les següents: 1 plaça de delineant, 1 plaça d'enginyer/a de projectes, 1 plaça de tècnic/a informàtica de gestió, i 1 plaça d'auxiliar administratiu/va. L'Espai Labora de Sueca remetrà, per cada lloc de treball sol·licitat, 3 candidats/tes preseleccionats/des, els/les quals seran requerits/des pel Departament de Desenvolupament Local, segons l'aportació de la documentació pertinent adscrita al procediment de selecció estipulat per LABORA.

  Les persones preseleccionades tindran a la seua disposició, en la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca, els impresos i instruccions relacionats amb la selecció.

  Pujar