16 de gener de 2021 16/1/21

L'Ajuntament de Sueca condicionarà el carrer la Divina Pastora

L'Ajuntament de Sueca condicionarà el carrer la Divina Pastora - (foto 1)
  • Es tracta d'una actuació molt demandada pels veïns des de fa molt temps

L'Ajuntament de Sueca posarà en marxa en breu unes actuacions de condicionament al carrer la Divina Pastora, en el barri de la Canal. Es tracta d'una vella reivindicació dels veïns de la zona, els quals porten anys queixant-se per l'estat en què es troba, sense asfaltar i mancat de voreres.

Els treballs es realitzaran a tres bandes entre l'Ajuntament de Sueca, el Consell Agrari i el Sindicat de Regants. Des del Consistori s'encarregaran de construir les voreres elevades, el Consell Agrari de pavimentar i asfaltar el traçat i el Sindicat de Regants, per la seua part, de condicionar l'escolament.

“Quan ens presentàrem a les eleccions, en els programes dels partits que ara governem, coincidírem en la necessitat de treballar i millorar la nostra ciutat, parant atenció tant a la perifèria com al centre. En este sentit, ens hem posat ja a treballar perquè estes persones que viuen o utilitzen habitualment este carrer, puguen fer-ho en les condicions que mereixen”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

La Junta del Consell Agrari es farà càrrec del major pes econòmic de l'obra. La setmana passada, va designar a l'empresa encarregada de fer els treballs, per tant, està previst que s'inicien en breu.

Pujar