elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca concedeix subvencions a l'ús del valencià en l'activitat comercial del municipi

    La Regidoria de Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Sueca ha posat en marxa de nou, a través de l'Oficina de Promoció Lingüística, la concessió de subvencions per l'ús del valencià en els comerços del municipi, amb un import total de 6.000 euros. L'objectiu és potenciar la presència del valencià en este àmbit i premiar, d'alguna manera, als comerços, empreses, indústries i professionals del terme municipal de Sueca, que han tingut la iniciativa de triar-lo per a promocionar les seues empreses. “Des de l'Ajuntament volem col·laborar, a través d'estes subvencions, amb totes aquelles pimes i autònoms interessats; precisament en estos temps tan difícils per al comerç local”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez. 

    Seran objecte d'estes subvencions les següents activitats: retolació, material imprés, documentació administrativa, pàgina web de nova creació i edició de guies i catàlegs. Només podrà concedir-se una subvenció per beneficiari i any, i el termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 25 de setembre.

    Les sol·licituds es presentaran a través de la seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament en el següent enllaç: https://carpetaciutadana.sueca.es/opensiac/action/main;jsessionid=9B06835602E530E38042D7C29DA2EF5F?method=enter

    Pujar