23 de febrer de 2020 23/2/20

L'Ajuntament patrocina la nova imatge del projecte Sueca Camina

L'Ajuntament patrocina la nova imatge del projecte Sueca Camina - (foto 1)

    Al voltant d'un centenar de persones, totes elles participants de la iniciativa Sueca Camina, s'han reunit en el Centre de Salut per a la presentació de la samarreta oficial que ha patrocinat l'Ajuntament de Sueca.

    Sueca Camina és una iniciativa de la Conselleria i l'Hospital de la Ribera, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, i que promou la salut a través de l'activitat física. A més del Centre de Salut de Sueca, que compta amb més d'un centenar de participants, altres dues entitats municipals, com són el Centre integral de Persones Majors i el Centre Ocupacional, desenvolupen també esta activitat que compta amb una gran acceptació. En el cas del Centre de Salut, les caminades estan programades tots els dilluns i dijous, a les 10 hores.

    “El nostre municipi és Ciutat Saludable i, com a tal, des de l'equip de govern donarem suport a qualsevol iniciativa que promoga la salut i ajude les persones a socialitzar-se. Esta activitat no sols té efectes molt beneficiosos per al nostre organisme, sinó que també millora el nostre estat d'ànim. Per això, animem a tota aquella persona que ho desitge que participe”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

    A la presentació de la samarreta imatge oficial de Sueca Camina, que servirà de distintiu per a tots els participants, han acudit usuaris dels tres centres que realitzen esta activitat. Un dels seus promotors i organitzadors, José Ribera, infermer del Centre de Salut, ha agraït a l'Ajuntament la seua col·laboració amb el patrocini de les samarretes i ha animat a tots a participar en les rutes que han establit, adequades a la tipologia de les persones que acudeixen a caminar. El regidor de Sanitat, José Miguel Giménez, ha volgut remarcar la importància de realitzar exercici, almenys 30 minuts al dia, per a evitar el sedentarisme i afavorir la nostra salut. Al mateix temps, ha volgut felicitar els organitzadors per la iniciativa.

    Pujar