elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un home reté a un lladre a la seua casa fins a l'arribada de la policia a Sueca

Un home reté a un lladre a la seua casa fins a l'arribada de la policia a Sueca
  • La víctima va enxampar “in fraganti” a l'autor dels furts en el seu domicili i el va retenir fins a l'arribada dels agents de seguretat

La Policia Local de Sueca va detenir en la matinada del passat dimarts un veí de València, espanyol de 47 anys, que va ser enxampat in fraganti mentre furtava a l'interior d'un habitatge de la costa de la capital de la Ribera Baixa.

Els agents van ser alertats per propietari de la casa que es trobà al desconegut en l'interior de la casa. Va tindre la sang gelada de retindre'l mentre avisà els policies.

Personats el policies municipals al carrer de la zona de la Llastra de Sueca, van poder comprovar que el presumpte caco ja havia tret a l'exterior objectes de l'habitatge que el propietari va reconéixer com a propis.

Especial atenció policial pel 'toc de queda'

La Policia Local de Sueca prestarà una especial atenció, "desplegant tots els efectius que estiga en les nostres mans" davant els pròxims dies, del 26 de juliol al 16 d'agost, en els quals s'ha decretat la restricció de mobilitat nocturna per a Sueca i altres poblacions, segons ha assegurat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Pujar