elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Fòrum Jove ofereix l'oportunitat a la joventut del municipi de traslladar les seues inquietuds i propostes de millora de la societat

El Fòrum Jove ofereix l'oportunitat a la joventut del municipi de traslladar les seues inquietuds i propostes de millora de la societat

    El Casal Jove va acollir ahir l'última de les reunions del Fòrum Jove de Sueca, una trobada de participació en la qual un grup de joves han estat debatent, durant diverses jornades, sobre temes que els afecten i preocupen: associacionisme, diversitat sexual, drets, limitacions, recursos, participació, etc. Les propostes elaborades per este grup de joves, membres del Consell Local de la Joventut i de l'associació Cor de Prisma, han sigut presentades al personal polític i tècnic de l'Ajuntament en esta última sessió programada.

    “Estem molt satisfets amb esta experiència, i volem agrair la col·laboració de les i els participants, membres del Consell Local de la Joventut i de l'associació Cor de Prisma, la funció dels quals és rellevant a l'hora de dur a terme les polítiques de joventut. Durant estos dies, han debatut i analitzat la realitat que els envolta, han identificat problemes, els han classificats i han indagat sobre com funciona l'Administració. En esta última sessió, s'han presentat els problemes que més els preocupen, i treballarem conjuntament per a solucionar-los o superar-los”, ha assenyalat la regidora de Joventut i Igualtat, Gema Navarro.

    A més de la regidora, han sigut presents en l'última de les sessions, el regidor d'Agricultura, José Luis Ribera; la tècnica de Joventut de la Mancomunitat i la tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Sueca.

    Pujar