elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Desmantellat un robatori de ferralla en l'EcoParc de Sueca

Desmantellat un robatori de ferralla en l'EcoParc de Sueca
  • Es van detenir a dues persones que van aprofitar que el recinte estava tancat en aqueixes hores per a robar motors de neveres

MÉS FOTOS
Desmantellat un robatori de ferralla en l'EcoParc de Sueca - (foto 2)
Desmantellat un robatori de ferralla en l'EcoParc de Sueca - (foto 3)

La Policia Local de Sueca va detindre en la mitjanit del passat dilluns a dos ciutadans romanesos, de 54 i 45 anys d'edat i veïns d'Alzira, en els voltants de l'EcoParc de la partida dels Cendroses.

Poc abans havien rebut una trucada alertant sobre sorolls i colps procedents de l'esmentat centre de reciclatge. Els agents personats van poder interceptar una furgoneta Opel Vivaro repleta de ferralla. A tots dos ocupants encara se'ls apreciava tacats de greix, segons els policies que van intervindre.

De les diligències practicades es va poder saber que havien accedit a l'EcoParc, tancat al públic en aqueixes hores, i van desballestar diverses neveres amb la finalitat de robar els motors que van carregar en el vehicle.

Els detinguts van ser traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil i la furgoneta traslladada al depòsit municipal de vehicles amb la finalitat de posar-la a disposició judicial.

«Aquesta intervenció, com moltes altres que estan donant-se en el transcurs de l’estiu, demostra l’eficàcia de la policia, que estan al carrer i que s’han incrementat els efectius per a completar la plantilla que era deficient», afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Així, «arriba el moment en el qual estem cobrint tots els servicis en la ciutat de Sueca, (trànsit, assistències sanitàries i de tot tipus que en un moment donat necessiten els nostres ciutadans i ciutadanes) i en la zona marítima on hem ampliat les dotacions», recorda el regidor.

Assenyalament de l'Audiència Provincial d'Illes Balears

D'altra banda, en la vesprada del passat diumenge va ser detingut un veí de l'Alcúdia, de 38 anys d'edat, després de saltar-se en roig el semàfor de l'avinguda Vila i Honor de Corbera.

Requerida la documentació del conductor es va poder saber que havia perdut la totalitat de punts del permís de conduir fins a gener de 2022, circulava sense poder acreditar estar al dia de l'assegurança obligatòria i tenia la ITV caducada des de juny de l'any passat.

Detingut per un presumpte delicte contra la seguretat viària, es va poder esbrinar que tenia un assenyalament per un procediment penal en un jutjat de l'Audiència Provincial d'Illes Balears, a la ciutat de Palma.

Pujar