elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca incorpora l'últim dels seus col·laboradors del certamen d'enguany

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca incorpora l'últim dels seus col·laboradors del certamen d'enguany
  MÉS FOTOS
  El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca incorpora l'últim dels seus col·laboradors del certamen d'enguany - (foto 2)

  El nombre d'empreses patrocinadores de la 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, certamen gastronòmic més antic de quants se celebren a Espanya, ha crescut enguany més que mai. Ahir, dijous, es va procedir a la signatura de l'últim d'ells. Es tracta de Destilerias Ferri, fàbrica de Bellreguard que l'any 2020 va complir el seu primer centenari.

  En absència de Manoli Egea, regidora responsable del concurs, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i Salvador Ferri, gerent-propietari de la popular destil·leria de la comarca de la Safor, procediren a la signatura del conveni de col·laboració.

  Salvador Ferri va explicar que la seua empresa participa en esdeveniments semblants, "però quan ens parlaren del concurs de Sueca, no ho vam dubtar ni un segon". "Fabriquem molts productes, però la marca estrella és l'anís sec, la cassalleta dels valencians que fabriquem des de fa cent anys", va afegir.

  Per la seua part, l'alcalde Dimas Vázquez va disculpar l'absència de Manoli Egea, regidora responsable del certamen, i va animar a l'històric empresari valencià a seguir col·laborant en el concurs "i altres actes festers i socials que se celebren a Sueca".

  Pujar