22 de novembre de 2019 22/11/19

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca convoca la segona Semifinal Digital

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca convoca la segona Semifinal Digital - (foto 1)

  Després d'haver rodat per mig món, el Concurs Internacional de Paella Valenciana vol fer-se un lloc al ciberespai. Així, han convocat per segon any consecutiu, la Semifinal Digital del certamen, organitzada en col·laboració amb la comunitat del grup Paellas y Arroces, que compta amb més de 20.000 membres de tot el món, amants i professionals de la paella i de l'arròs https://www.facebook.com/groups/paellasyarroces/

  El guanyador de la nova fase obtindrà el passe directe a la final del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que se celebrarà el diumenge 16 de setembre a la capital de la Ribera Baixa. Els interessats en participar poden inscriure's fins les 24h del dia 3 de juny.

  De la mateixa manera que l'any passat, esta fase estarà destinada exclusivament a tots els membres del grup de Facebook Paellas y Arroces, sempre que siguen cuiners professionals en actiu, que treballen a un restaurant, hotel o catering, en qualsevol indret del món.

  El regidor titular del Concurs, Vicent Baldoví, ha valorat molt positivament esta semifinal digital. “En un moment com l'actual, les xarxes socials juguen un paper fonamental i el Concurs Internacional de Paella Valenciana també es cuina allà, al món digital. Després del seu tour internacional, ara també aspira a ser influencer. Volem que la paella siga el plat estrela entre els foodies”, ha manifestat el regidor.

  Com participar

  Els concursants hauran de seguir la recepta tradicional de la paella valenciana a l'estil del Concurs, que es pot consultar en el següent enllaç: http://concursodepaella.com/la-receta/. El nombre de comensals per als que es cuine la paella és indiferent, però sí és obligatori utilitzar els ingredients de la recepta original del Concurs. Cada cuiner podrà presentar quantes publicacions desitge, però només podrà ser elegida per a la final una publicació per membre.

  Per participar en esta semifinal, el candidat haurà de realitzar la publicació en el mur del grup de Paellas y Arroces amb l'etiqueta #concursodigitalpaella2018, amb les fotos del pas a pas de l'elaboració de la paella. Es valorarà positivament la incorporació d'un vídeo i/o foto amb el cuiner.

  D'altra banda, els participants hauran de compartir també el cartell del Concurs al seu mur personal, o en el seu defecte en el de la pàgina de l'empresa que representa, amb la mateixa etiqueta, a més de donar-li a 'm'agrada' a la pàgina de facebook del Concurs https://www.facebook.com/concursointernacionaldepaellavalencianadesueca/

  Les tres publicacions que aconseguisquen un major nombre de m'agrada seran les finalistes i un jurat tècnic decidirà el guanyador entre les tres propostes més votades, el 4 de juny.

  El premi inclourà, a més del passe directe a la final suecana, dos invitacions per a la gala de lliurament de premis i dos nits d'hotel per aquells que vinguen de fora de la geografia valenciana. El guanyador del Concurs serà a més un dels candidats a #arrocerodelaño2018 del grup de facebook de Paellas y Arroces.

  ocultar
  El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca convoca la segona Semifinal Digital
  Pujar