30 de setembre de 2020 30/9/20

Subiela: “Apunt solament avança embolicat en noves polèmiques, ara amb un llibre d'estil totalment partidista”

Subiela: “Apunt solament avança embolicat en noves polèmiques, ara amb un llibre d'estil totalment partidista” - (foto 1)

    El diputat autonòmic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Subiela, ha declarat que "Apunt solament avança embolicat en noves polèmiques, com no podia ser d'una altra manera, ara amb un llibre d'estil totalment partidista". Subiela ha lamentat que cada decisió en la nova radiotelevisió valenciana es convertisca en un "despropòsit", en referència a l'últim projecte presentat aquesta setmana per l'equip d'adreça de Apunt i que, tal com ha recordat el diputat, "ha estat dirigit per un conseller el cessament del qual ja ha sigut sol·licitat en Les Corts".

    Segons el portaveu de Cs en la comissió de recerca de radiotelevisió valenciana, "aquest llibre d'estil arrossega un enorme estigma i genera gran desconfiança" i ha posat com a exemple l'entrada que iguala la denominació de la Comunitat Valenciana amb País Valencià o Regne de València. "Casos com aquests són un contrasentit, com l'absurd conflicte creat entre Alacant i Castelló en prioritzar el gentilici comarcal abans que el provincial, i una mostra clara que el projecte compta amb una forta càrrega ideològica", ha afegit Subiela.

    "Els valencians i valencianes no volem una televisió partidista que es gaste els nostres diners en imposicions polítiques. Ja vam tenir una així i no la trobem a faltar", ha conclòs el diputat després de reiterar que "des de Cs, s'aposta per un sector audiovisual públic potent però no per una segona part de Canal 9".

    Pujar