29 de novembre de 2020 29/11/20

El sorteig del Niño deixa 12,5 milions d'euros per la Comunitat

El sorteig del Niño deixa 12,5 milions d'euros per la Comunitat - (foto 1)
  • Les localitats més afortunades han sigut Torrent i Manises

Els Reis Mags van deixar una mica més que regals al seu pas per la Comunitat. El sorteig del Niño ha somrigut amb força a alguna de les localitats valencianes i deixat sota l'arbre fins a 12,5 milions d'euros molt repartits.

Els números afortunats han sigut: primer premi per al 57342 amb dos milions d'euros a la sèrie, segon premi per al 21816 amb 750.000 euros a la sèrie i el tercer premi per al 26706 amb un premi de 250.000 euros a la sèrie.

Tres números que han endolcit l'últim dia de les festes nadalenques, especialment a les localitats de Manises i Torrent on s'han repartit dos i deu milions d'euros, respectivament.

També a Paterna (València) i Aldaia la sort va arribar amb un segon premi. Mentre també a la província d'Alacant, el segon premi va recaure sobre Benidorm i Sant Joan d'Alacant.

Cobrar el premis

Si has sigut un dels afortunats que té un dels bitllets guanyadors, voldràs saber com cobrar el teu premi. En el cas de la Loteria del Niño els premis es poden cobrar dependent de la quantitat de diners que hages aconseguit.

En el cas dels premis inferiors a 2.000 euros es podran cobrar en qualsevol de les administracions, mentre que si el teu bitllet està premiat amb més quantitat hauràs d'acudir a algun dels bancs que tinguen conveni amb Loteries i Apostes de l'Estat, els qui faran un ingrés directe al teu compte.

Però a més de cobrar-ho, Hisenda també forma part del repartiment els qui en aquesta ocasió tributarà un 20% a aquells premis que tinguen un valor superior als 40.000 euros, és a dir, al primer i segon premi del Niño.

Pujar