elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Somriu, ja se'n van’, la campanya ‘casolana’ del PP que prediu un canvi a Espanya i la Comunitat

‘Somriu, ja se'n van’, la campanya ‘casolana’ del PP que prediu un canvi a Espanya i la Comunitat
  • Els populars valencians han inundat la Comunitat Valenciana de tanques amb la imatge en blanc i negre de Ximo Puig, Mónica Oltra i Pedro Sánchez

El 2023 serà l'any electoral per excel·lència. El 28 de maig tindran lloc les eleccions municipals, com estableix la llei electoral, i també està previst que Ximo Puig convoque les eleccions autonòmiques i Pedro Sánchez les eleccions generals, ambdues encara sense data establida.

Malgrat això, la maquinària electoral s'ha posat en marxa i els partits polítics han començat a plantejar els seus eslògans i donar a conéixer als candidats que encapçalaran les llistes electorals.

En el Partit Popular de la Comunitat Valenciana ja han fet el propi. I sota el lema ‘Somriu, ja se'n van’, els populars pretenen inundar les tres províncies amb tanques publicitàries en les quals, amb imatge en blanc i negre, apareixen Ximo Puig, Mónica Oltra i Pedro Sánchez.

“El missatge no pot ser més fàcil: que es van i ve el canvi”, assenyalen des del PPCV a elperiodic.com.

I és que per als populars “tot està mal” i amb les eleccions “arriba el canvi, ve el nou”.

Es tracta d'una campanya ideada pels populars, “l'hem feta nosaltres, no cap agència”, amb la qual prediuen la fi del govern de Ximo Puig i de Pedro Sánchez, augurant una victòria del popular Carlos Mazón i Alberto Núñez Feijóo.

“Somrieu perquè ja es van, però sobretot, somrieu perquè arriba el canvi a la Comunitat Valenciana, que és l'avantsala d'Espanya. La posarem en marxa”, segons va indicar en un acte dels populars valencians el líder regional, Carlos Mazón.

Pujar