26 de novembre de 2020 26/11/20

Un cap de setmana de contrastos meteorològics

Un cap de setmana de contrastos meteorològics - (foto 1)
  • Consulta la previsió del temps per als pròxims dies

La Comunitat Valenciana viurà a partir de la vesprada del divendres un cap de setmana de contrastos meteorològics. Els canvis bruscos del temps marcaran el desenvolupament dels pròxims dies, els quals donaran pas a un inici de setmana ennuvolat i amb algunes precipitacions.

Així, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a partir de la vesprada del divendres es manté activa l'alerta groga per fortes tempestes que seran especialment notables a les províncies de València i Castelló. Les precipitacions aniran evolucionant en intensitat conforme vagen avançant les hores.

A més, també s'espera un descens dels valors màxims que durant la nit podrien no superar els 20 graus en alguns punts de la Comunitat. Tot això, en una jornada que ha arrancat amb fortes precipitacions.

De cara al dissabte, les precipitacions i tempestes es traslladaran a la província de Castelló on s'espera que descarreguen amb força sobretot durant les primeres hores del dia. En la resta, predominaran els cels poc nuvolosos però no s'esperen pluges.

Per part seua, el diumenge començarà el dia poc nuvolós i fins i tot pràcticament buidat en tota la Comunitat Valenciana i les temperatures es mantindran sense canvis importants. La mitjana dels termòmetres rondarà els 30 graus en les tres províncies i les mínimes no aconseguiran els 20 graus en alguns punts.

Pujar