elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La setmana arranca amb sol en la Comunitat però podria ploure en alguns punts

La setmana arranca amb sol en la Comunitat però podria ploure en alguns punts
  • Les temperatures aconseguiran hui dilluns valores de 30 °C

La setmana, la primera íntegra de la tardor de 2021, arranca amb sol i amb temperatures altes en la Comunitat Valenciana. Així, el cel estarà poc nuvolós i hauran intervals de núvols alts.

Les temperatures mínimes no presentaran canvis i les màximes tindran ascensos locals. De fet a Alacant les màximes seran de 30 °C, 28 °C a Castelló i fins a 31 °C a València.

El vent serà variable fluix amb brises marítimes a la vesprada.

Per a demà dimarts, a València i Castelló el cel estarà nuvolós i tendirà a poc nuvolós al final del dia. A Alacant, poc nuvolós.

En el terç nord podria ploure de manera feble i aïllada en les hores centrals del dia. De fet l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha fixat possibilitat de pluges en la zona de Vinaròs.

Les temperatures mínimes presentaran pocs canvis i les màximes aniran en descens amb màximes de 27 °C a Castelló i València, i de 28 °C a Alacant.

El vent bufarà fluix variable tendint a aquest i sud-est.

Per al dimecres podràs ploure de manera feble en les hores centrals del dia en el sud de València i el nord d'Alacant, encara que a Castelló hi haurà probabilitat de ruixats dispersos a la vesprada.

Les temperatures no presentaran canvis i el vent serà variable fluix de component aquest.

Per al dijous podria ploure a la província d'Alacant, segons informa Aemet, les temperatures continuaran igual i el vent serà de l'est i sud-est fluix.

Per al divendres les temperatures continuaran igual encara que podria ploure en la costa sud de València i nord d'Alacant però de manera feble.

Pujar