elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El cap de setmana arranca amb nou avís per fortes tempestes a Castelló

El cap de setmana arranca amb nou avís per fortes tempestes a Castelló
  • S'espera que el pitjor es produixca aquest divendres a la vesprada però la resta del cap de setmana es preveu prou tranquil

Diuen que després de la tempesta arriba la calma però en aquesta ocasió no és el cas, no al menys a Castelló. Després de les fortes pluges i la calamarsa caiguda aquest dijous a la vesprada en molts punts de Castelló i València, l'Agència Estatal de Meteorologia torna a activar l'avís groc per fortes tempestes, encara que en aquesta ocasió no afecta la província de València.

Així, el cap de setmana arrenca amb avís de tempestes per aquest divendres a la vesprada a l'interior de la província de Castelló. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia, entre el migdia i les nou de la nit es s'esperen tempestes que podran ser localment fortes en molts punts d'interior. No així a la resta de la Comunitat Valenciana, on es preveu una jornada tranquil·la.

Les temperatures han baixat després de les pluges d'ahir i en cap punt s'assoleixen màxima superiors als 29ºC. Per al dissabte s'espera un temps més tranquil a Castelló, encara que podria ploure a l'interior, però no amb tanta intensitat com en les jornades anteriors.

A la resta de la Comunitat Valenciana, bon temps i lleuger ascens de les temperatures, sobretot a les màximes. A València, de fet, podrien arribar als 32ºC. A Alacant es quedaran en una màxima de 30ºC ia Castelló més fresc, com a molt 27ºC segons la previsió d'Aemet.

Per al diumenge el cel estarà clar encara que podria ploure lleugerament en la meitat sud de la Comunitat Valenciana. Pel que fa a les temperatures, les màximes baixaran, especialment a l'interior de València.

Pujar