elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Selecció Valenciana de Pilota revalida el títol de campiona del món

La Selecció Valenciana de Pilota revalida el títol de campiona del món
  • El combinat de la Comunitat s'imposà per 6-2 a Bèlgica en una brillant partida de llargues de tots els jugadors

MÉS FOTOS
La Selecció Valenciana de Pilota revalida el títol de campiona del món - (foto 2)
La Selecció Valenciana de Pilota revalida el títol de campiona del món - (foto 3)
La Selecció Valenciana de Pilota revalida el títol de campiona del món - (foto 4)

El combinat de la Comunitat s'ha coronat novament el millor del món, com ja va fer al passat Mundial de Colòmbia 2017, tornant a demostrar el gran nivell, tot i que s'han donat cita a Alzira seleccions amb un important potencial. Els valencians ha completat la setmana a Alzira amb dos medalles d'or, tres medalles d'argent i una de bronze.

En la classificació general masculina, els valencians han sigut els que més puns han totalitzat. Els dos campionats en llargues i joc internacional atorguen un total de 8 punts (4+4), als que s'ha de sumar el punt del bronze de frontó. En total, la Comunitat reuneix 9 punts, per davant dels 6 que ha obtingut Euskadi, repartits en els 4 de frontó i els 2 de one wall.

Pel que fa a la categoria femenina, les jugadores de la Comunitat han finalitzat segones. Les tres medalles d'argent han suposat 6 punts, només per darrere d'Euskadi, selecció que de nou s'ha emportat el primer lloc amb els 9 punts fruit dels campionats de joc internacional i frontó (4+4) i un pel bronze de one wall.

Pujar