25 de gener de 2020 25/1/20

El Tapeix de Santa Pola arriba a la seua fi superant les dades de 2018: Rutappa s'ha usat un 30% més que l’any passat

  El X Tapeix 2019 ja ha arribat a la seua fi, amb una durada des del 15 de febrer al 10 de març, cada restaurant ha participat amb dues tapes, una d'elles basada en el Peix de Santa Pola i una altra lliure. En total s'han repartit 2.500 fullets i 100 cartells entre els establiments participants, sent destacable que va caldre tornar a imprimir fullets a meitat de l'edició pel bon acolliment del concurs entre els usuaris.

  En aquesta edició també s'ha incrementat la participació de sopars per a 2 persones, ja que l'aplicació Rutappa s'ha descarregat un total de 286 vegades, i l'han usada 99 persones per a votar, un 30% més que l'any passat.

  Només un percentatge dels clients que participen en el tapeix entreguen el seu fullet amb els 8 segells mínims exigits en les bases, s'estima que la participació en aquesta edició podria estar sobre les 2.200 persones. La fórmula de 8 tapes consumides per a poder optar als premis ha funcionat perfectament, i l'aplicació ha tingut bastant repercussió, però els usuaris continuen preferint la fórmula tradicional de fullet i segells.

  S'han sortejat 14 sopars per a 2 persones (una per establiment) entre els participants (aplicació i fullet). Com a novetat, enguany es regalaran paquets de reclams turístics a aquelles persones que han completat el Tapeix.

  Les 10 tapes més votades en aquest Tapeix han sigut les de Meson Moniato’s i Casa Rico. De manera que Meson Moniato’s ostenta la primera i segona posició i Casa Rico la tercera. Cal destacar que algunes tapes, com el Lluç amb cremós de coco, de Tapería La Fábrica, i la Sea Piola Lasanya, de Good Mood, han obtingut més d'un 4 sobre 5.

  Podeu veure la llista completa de les tapes votades ací: http://www.turismosantapola.es/sp/web_php/index.php?contenido=esdev&idEsdev=531

  Pujar