3 de juny de 2020 3/6/20

Santa Pola estrena un plànol-guia amb els principals atractius turístics

Santa Pola estrena un plànol-guia amb els principals atractius turístics - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Santa Pola estrena un plànol-guia amb els principals atractius turístics - (foto 2)

  La Regidoria de Platges i Turisme, a càrrec de Mercedes Landa, ha presentat un pla-guia il·lustrat que permet als turistes visualitzar amb un sol cop de vista els llocs a visitar de la nostra localitat. Emula el relleu, encara que res té a veure amb una guia de carrers, aquest pla pretén mostrar la ubicació i els atractius turístics de Santa Pola, com ho són la Llotja, el Castell o la Torre Escaletes.

  A més, el pla-guia compta amb propostes interessants per a tots aquells que visiten la nostra localitat durant un parell de dies o tres: des de visitar el mirador del Far fins a veure flamencs al Parc Natural de les Salines, sense oblidar-nos del Peix de Santa Pola o d'un passeig en parapent.

  "La idea va sorgir d'un Consell Local de Comerç i Turisme", ha volgut recalcar Mercedes Landa, "ha estat un treball laboriós, ja que el nostre municipi és orogràficament allargat ha estat difícil aconseguir que es veiessin reflectits els dos nuclis urbans: Santa Pola i gran Alacant ".

  El pla es podrà aconseguir a qualsevol Oficina de Turisme de la localitat, així mateix, aquells hotels o comerços interessats a adquirir el pla, podran posar-se en contacte amb l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Santa Pola.

  Els interessats poden accedir al pla web a través de la Galeria del següent enllaç: http://www.turismosantapola.es/santapola/web_php/index.php?contenido=freetext&id_boto=1&idb=1

  O a l'enllaç directe: https://issuu.com/turismosantapola/docs/mapa_ilustrado_santapola

  Pujar