3 de juny de 2020 3/6/20

Santa Pola estarà present a la gran desfilada provincial de la Costa Blanca que acull FITUR

Santa Pola estarà present a la gran desfilada provincial de la Costa Blanca que acull FITUR - (foto 1)

    Amb motiu de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), l'Associació Fester Cultural de Moros i Cristians de Santa Pola i la Colla El Freu participaran dissabte que ve 20 de gener en la Desfilada Provincial de la Costa Blanca. Es tracta d'una participació organitzada per l'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Regidoria de Turisme, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i el Patronat de Turisme Costa Blanca.

    La desfilada tindrà lloc dissabte que ve a les 17 hores pels carrers més cèntrics de Madrid, des del carrer Preciados fins a la Puerta del Sol. Tant l'Ajuntament com l'Associació de Moros i Cristians de Santa Pola i la Colla El Freu, amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant, han sumat esforços per poder estar presents per primera vegada en esta desfilada, que suposa una important labor de difusió turística de les festes de Santa Pola a la resta d'Espanya i del món.

    L'edil de Turisme, Mercedes Landa, es desplaçarà a Madrid junt amb una tècnic de l'ajuntament per estar presents durant els 5 dies a la fira de turisme més important d'Espanya i una de les més rellevants d'Europa. En esta ocasió i malgrat el reduït espai, Santa Pola comptarà amb el seu propi cartell i marca turística pròpia a l'estand de Costa Blanca.

    A més de l'esperada desfilada, el divendres 19 de gener Santa Pola presentarà en FITUR la seua nova guia gastronòmica i la guia d'aus del Parc Natural de les Salines, per promocionar l'auge del turisme ornitològic al municipi.

    Pujar