8 de juliol de 2020 8/7/20

Santa Pola consumirà energia elèctrica d’origen 100% renovable

    L'Ajuntament de Santa Pola ha contractat una tarifa de subministrament d'energia elèctrica amb "Garantia d'Origen" 100% renovable entre les oferides per la Central de Contractació de la Diputació Provincial d'Alacant. Amb la signatura del contracte en els pròxims dies, el consistori renova la seua adhesió a l'acord marc de subministrament elèctric, que permet a entitats i organismes beneficiar-se dels avantatges de la negociació centralitzada, amb la qual les elèctriques ofereixen un menor preu per quilovat.

    El tipus contractable elegit per l'Ajuntament és el de tarifa fixa (preu €/kWh fixat en contracte), en la modalitat "Garantia d'Origen" 100% renovable certificada per la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència).
    Aquest és el pas més rellevant que es dóna per a complir amb el Pacte d'Alcaldies, signat a l'any 2010 i renovat al mes de juliol d'este any, amb el compromís de reduir les emissions de CO2 a Santa Pola en almenys un 20% d'aquí a l'any 2020, a través de la millora de l'eficiència energètica i un major ús de fonts d'energia renovables.

    Pujar