5 de juliol de 2020 5/7/20

El saló d’actes de la Casa de Cultura de Santa Pola millora les seues instal·lacions

El saló d’actes de la Casa de Cultura de Santa Pola millora les seues instal·lacions - (foto 1)

  Al llarg d'aquesta setmana donaran començament les reformes de millora d'instal·lacions de la Casa de Cultura de Santa Pola. Aquestes obres busquen adequar l'espai a diferents nivells.

  Es va a procedirà insonoritzar l'escenari, perquè els nivells sonors siguen concordes a la normativa aplicable, a més, aquesta era una demanda demanada pels veïns des d'anys; però, a la sala, també es realitzaran diferents actuacions de revestiment, per a controlar la reverberació interna i millorar la percepció acústica del públic, tant de la veu humana com de la música.

  A més, s'incorporaran nous equips de projecció, intercomunicació tècnica, sistemes de control de la il·luminació espectacular, càmera negra escènica i es realitzarà una reposició de butaques.

  Una de les grans millores amb les quals comptarà la sala escènica de la Casa de Cultura és un sistema d'equips que facilitaran l'accessibilitat a persones amb discapacitat auditiva.

  Les obres de millora duraran aproximadament un mes i són les més grans que es realitzen des de l'any 2004; el pressupost per a l'equipament de la sala és de 28.251 euros i el pressupost per a les obres d'insonorització i condicionament és de 48.279 euros.

  La Casa de Cultura no estarà tancada durant tot aquest període, sinó que es podrà continuar acudint a ella per als tallers, visitar la Biblioteca o la resta de les seues instal·lacions; però sí que estarà tancat el Teatre.

   

  Pujar