21 de gener de 2020 21/1/20

Oberta la convocatòria per a participar en el segon Certamen Autonòmic de Teatre “Majors en Escena” de Santa Pola

Oberta la convocatòria per a participar en el segon Certamen Autonòmic de Teatre “Majors en Escena” de Santa Pola - (foto 1)

  El Grup de Teatre Nou Ressorgir i l'Ajuntament de Santa Pola, amb la finalitat de promoure la trobada entre persones majors (més de 55 anys) que comparteixen la seua afició pel teatre, organitzen el II Certamen Autonòmic de teatre "Majors en Escena".

  El Certamen se celebrarà del 24 al 28 de setembre de 2019, a les 19.00h, a la Casa de Cultura. Obrirà el Certamen el millor grup de la passada edició, que actuarà el dia 24 de setembre, els grups participants actuaran els dies 25, 26, i 27 de setembre, i en la Gala de Clausura i entrega de premis, el dia 28 de setembre, actuarà el Grup de Teatre Nou Ressorgir.

  Podran participar grups teatrals o associacions culturals de la Comunitat Valenciana que complisquen els requisits, entre ells que el 80% dels integrants siguen persones majors de 55 anys i que la representació no dure menys de 60 minuts, però tampoc més de 90.

  Els interessats a participar compten amb una data límit d'admissió de sol·licituds fins al 15 de juny de 2019.

  Podeu consultar les bases completes en aquest enllaç o a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Pola, dins de l'àrea de cultura: https://www.santapola.es/wp-content/uploads/2019/03/ii-certamen-auton%C3%93MICO-DE-TEATRE-2019.pdf

   

  ocultar
  Oberta la convocatòria per a participar en el segon Certamen Autonòmic de Teatre “Majors en Escena” de Santa Pola
  Pujar