21 de novembre de 2019 21/11/19

Nutrició, gastronomia i salut: el 2 d'abril la Biblioteca Central acull una jornada sobre hàbits culinaris

Nutrició, gastronomia i salut: el 2 d'abril la Biblioteca Central acull una jornada sobre hàbits culinaris - (foto 1)

  Enguany se celebra la Conferència-Col·loqui “Gastronomia, va nodrir i salut” el 2 d'abril, a les 20.00 hores a la Biblioteca Central. Aquesta conferència segueix la línia d'altres jornades celebrades en anys anteriors, es tracta de la sisena conferència i, igual que les altres, es realitzarà en valencià.

  La conferència comptarà amb un ponent de la Universitat d'Alacant, dins de la programació “Conferències d’Extensió Universitària”, en aquest cas en concret es tracta del catedràtic d'Història de la Ciència Josep Bernabeu, que reflexionarà sobre la seua trajectòria i halarà sobre reinventar la dieta mediterrània i el menjar saludable, a més, realitzarà una demostració culinària en les mateixes instal·lacions de la Biblioteca.

  D'altra banda, també participarà en la conferència l'alumna de l'IES Cap de l’Aljub, Eugenia Lorente, guanyadora del concurs culinari GMchef 2018, i amb ella Neus Alonso, estudiant de l'IES Cap de l’Aljub.

   “Gastronomia, va nodrir i salut” té diversos objectius, entre ells, difondre informació que millore els nostres hàbits per a obtindre una millor qualitat de vida. Es tracta d'una jornada entretinguda i amena, que ens farà reflexionar i aprendre sobre hàbits culinaris.

  ocultar
  Nutrició, gastronomia i salut: el 2 d'abril la Biblioteca Central acull una jornada sobre hàbits culinaris
  Pujar