8 de juliol de 2020 8/7/20

El dia internacional de la diversitat biològica arriba a l’alumnat de quint de primària dels col·legis de Santa Pola

El dia internacional de la diversitat biològica arriba a l’alumnat de quint de primària dels col·legis de Santa Pola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El dia internacional de la diversitat biològica arriba a l’alumnat de quint de primària dels col·legis de Santa Pola - (foto 2)

  Amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Biològica, la regidoria de Sostenibilitat, ha dut a terme una campanya d'educació ambiental en els huit col·legis de la localitat, durant els últims dies del mes de maig. En concret, aquesta campanya ha anat dirigida als alumnes de quint de primària.

  En els col·legis s'han donat xarrades sobre el concepte general de la biodiversitat i els aspectes particulars de la mateixa en el municipi de Santa Pola, per a això s'ha parlat de la importància que, per a la biodiversitat, té en la nostra localitat la prada de posidònia. Els alumnes també han pogut observar una mostra representativa de la diversitat dels insectes del municipi, presentats en caixes entomològiques.

  Per a una major implicació per part dels alumnes i com a mostra de la importància que té qualsevol espècie en l'ecosistema, s'ha realitzat un taller de muntatge de caixes niu per a rates penades.

  15 caixes niu es col·locaran en els col·legis i altres 15 i instal·lacions públiques.

  Pujar