19 de setembre de 2020 19/9/20

Cultura i Sanitat organitzen el cicle de conferències en valencià 'Dimarts per la salut'

  Les regidories de Cultura i Sanitat de l'Ajuntament de Santa Pola han programat el cicle de conferències: "Dimarts per la salut", que tindrà lloc la segona quinzena del mes d'abril. Aquesta activat es durà a terme en col·laboració amb la Universitat d'Alacant.

  És el quint cicle de conferències que aquestes regidories realitzen en col·laboració amb la Universitat d'Alacant. S'ha decidit plantejar aquest projecte atenent a la bona acollida aconseguida pels cicles de conferències en valencià duts a terme en anys anteriors.

  La programació d'aquestes conferències té diversos objectius, entre ells, difondre informació que millore els hàbits per a obtindre una millor qualitat de vida, fent servir per a això la nostra llengua en diferents contextos. A més, des de l'organització, es tracta d'arribar a col·lectius de la població amb interessos diversos, segons tracte la temàtica del cicle.

  Les conferències tindran lloc a la Biblioteca Central i seran impartides pel professor Josep Bernabeu Mestre, professor de la Universitat d'Alacant.

  La primera conferència: "Dieta mediterrània, gastronomia i salut" tindrà lloc el 17 d'abril i la segona: "És possible menjar sense químics? La recuperació d'una alimentació més saludable" el 24 d'abril, totes dues a les 20 h.

  Pujar