1 d’abril de 2020 1/4/20

Compromís critica que el PP dedique al periòdic local el 23% del pressupost per a la promoció de Santa Pola en FITUR

Compromís critica que el PP dedique al periòdic local el 23% del pressupost per a la promoció de Santa Pola en FITUR - (foto 1)
  • Afirmen que “és un absolut sense sentit” intentar atraure turistes fent promoció dins del municipi.

La setmana passada es va celebrar FITUR, la major fira turística d’Espanya, i com cada any Santa Pola va estar present amb l’objectiu d’atraure visitants i dinamitzar el turisme al municipi.

Entre les accions que es desenvolupen, sempre es dedica una partida pressupostària a la promoció de Santa Pola en diferents mitjans de comunicació durant els dies que dura la fira. Enguany, segons afirma el Grup Municipal de Compromís per Santa Pola, este pressupost a la promoció ha patit un canvi important respecte a anys anteriors, i és que quasi una quarta part del diners públics han anat a parar al periòdic local: del total de 5.300€, 1.210€ han servit per a pagar dues pàgines amb l’agenda de les activitats de la fira en un periòdic que no té tirada fora del municipi.

Compromís qualifica esta decisió del govern del Partit Popular com “un absolut sense sentit que no respon a cap estratègia de promoció turística”, i recorda al PP que “no pot utilitzar els diners de totes i tots per a comprar propaganda partidista en mitjans de comunicació”.

“Este tipus de pràctiques ja no ens sorprenen”, afirmen des de Compromís. “Des del primer dia, el Partit Popular ha posat tots els mitjans dels que disposa l’Ajuntament al servei del benefici del partit. Fins i tot, recentment ha hagut d’esborrar publicacions de les xarxes socials municipals per pressió ciutadana. Un espectacle lamentable que la ciutadania santapolera no es mereix patir”.

Pujar