27 de setembre de 2020 27/9/20

Ciutadans demana a Foment que pose data per a l'eliminació dels punts negres de la N-332 a Santa Pola i Torrevella

Ciutadans demana a Foment que pose data per a l'eliminació dels punts negres de la N-332 a Santa Pola i Torrevella - (foto 1)

    “Volem que el Ministeri pose data per a l'eliminació dels punts negres de la N-332 a Santa Pola i Torrevella”. Així ho ha reclamat el diputat de Ciutadans (Cs) en el Congrés, Juan Ignacio López-Bas, a través d'un escrit ha posat en relleu la situació “d'una de les carreteres que porta dècades sent notícia per la seua perillositat i retencions quilomètriques al seu pas per la província d'Alacant, sobretot a l'estiu".

    El diputat de Cs ha demanat a més a la Direcció General de Trànsit “que actualitze la informació sobre els punts negres de la N-332, que porta des de 2014 sense posar-se al dia. Espere que la raó no siga ocultar que les coses no solament no han millorat, sinó que estan pitjor. És de justícia que s'informe de les actuacions que s'han dut a terme”.

    López-Bas ha plantejat “quants accidents més haurem de lamentar abans que es complisquen d'una vegada les promeses de millora d'aquesta carretera, clau en les comunicacions del sud-est del país pel seu paper vertebrador de la costa d'Alacant”. El diputat de Cs ha remarcat que “és necessari escometre amb urgència l'eliminació d'encreuaments, el desdoblament de carrils en municipis com Santa Pola i Torrevella i modernitzar aquesta via”.

    Pujar