21 de setembre de 2020 21/9/20

S'amplia el termini per a depositar el vot per correu

S'amplia el termini per a depositar el vot per correu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  S'amplia el termini per a depositar el vot per correu - (foto 2)

  Segons l'acord adoptat per la Junta Electoral Central, el termini per al depòsit del vot per correu per a les Eleccions del 26 de maig (al Parlament Europeu, Locals, diverses Autonomies i altres Processos Electorals), s'amplia fins al divendres, dia 24 de maig, en l'horari habitual de les oficines postals en tot el territori nacional i com a màxim fins a les 14 hores.

  Aquest termini finalitzava inicialment el 22 de maig, però amb la decisió d'ampliació adoptada, els ciutadans que hagen sol·licitat exercir el seu dret al vot per correu per a les Eleccions al Parlament Europeu, Locals, diverses Autonomies i altres Processos Electorals que se celebraran el 26 de maig, disposaran de més temps per a depositar en qualsevol de les oficines postals, amb caràcter certificat i urgent, el sobre amb el seu vot.

  CORREUS haurà d'assegurar el lliurament d'aquests sobres amb vots en les respectives meses electorals en la jornada electoral, el diumenge, 26 de maig, dins dels terminis legalment establits. Termini de sol·licitud fins al 16 de maig Els ciutadans que vulguen votar per correu en els citats processos electorals poden sol·licitar fins al dia 16 de maig (inclusivament), en qualsevol oficina de CORREUS d'Espanya, el Certificat de la seua inscripció en el Cens Electoral. L'obtenció d'aquest certificat és requisit imprescindible per a poder emetre el vot per correu.

   

  Pujar