13 de desembre de 2019 13/12/19

Al voltant de 400 atletes nacionals i internacionals participaran en el I Trofeu Nacional d'Atletisme Ciutat de Sagunt

Al voltant de 400 atletes nacionals i internacionals participaran en el I Trofeu Nacional d'Atletisme Ciutat de Sagunt - (foto 1)
  • El pròxim dijous 1 de agost se celebra el I Trofeu Nacional d’Atletisme en pista Ciutat de Sagunt “VIII Memorial Emilio Villagrasa”

MÉS FOTOS
Al voltant de 400 atletes nacionals i internacionals participaran en el I Trofeu Nacional d'Atletisme Ciutat de Sagunt - (foto 2)
Al voltant de 400 atletes nacionals i internacionals participaran en el I Trofeu Nacional d'Atletisme Ciutat de Sagunt - (foto 3)

La delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt organitza  el I Trofeu Nacional d'Atletisme en pista Ciutat de Sagunt “VIII memorial Emilio Villagrasa”, que es disputarà en el Poliesportiu Municipal l’1 d'agost. El regidor d'Esports, Javier Raro, ha presentat la competició al costat d'alguns atletes locals que participaran en este trofeu. Segons ha anunciat el regidor, s'espera la participació d'uns 400 atletes tant locals, com  nacionals i internacionals.

Alguns dels atletes locals més coneguts que hi participaran són Laura Méndez, en 5.000 m.l., i Abderrahman El Khayami, en 1500 m.l., del club Platges de Castelló. De l'àmbit nacional, Toni Abadía, atleta olímpic i campió d'Europa a Lilla (França) en 2017, o Úrsula Ruiz, atleta olímpica i que ostenta el rècord d'Espanya de llançament de pes. També hi participaran atletes internacionals com Inma Efimova, en 100 m.l., i Younes Chattoui en la prova de 400 m.l.

La competició està emmarcada dins del calendari de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme. La trobada servirà als atletes per a aconseguir les mínimes necessàries per a participar al Campionat d'Espanya absolut i en altres competicions internacionals. Cal destacar que el termini de les inscripcions acaba hui 26 de juliol.

La competició començarà a les 19.30 h i està previst que finalitze al voltant de les 22 hores. No obstant això encara està per determinar l'horari de les proves, ja que l'organització ha d'establir les sèries en funció dels atletes inscrits. El lliurament de trofeus serà a partir de les 22.15 hores.

El trofeu està organitzat per la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana i la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

ocultar
Al voltant de 400 atletes nacionals i internacionals participaran en el I Trofeu Nacional d'Atletisme Ciutat de Sagunt
Pujar