25 de setembre de 2020 25/9/20

Turisme col·labora amb Sagunt per a fomentar accions de promoció cultural

Turisme col·labora amb Sagunt per a fomentar accions de promoció cultural - (foto 1)

  El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha signat un conveni de col·laboració amb l'alcalde de Sagunt, Josep Francesc Fernández, per a promocionar el turisme cultural all municipi.

  Mitjançant aquest acord, l'Agència Valenciana del Turisme, destinarà 100.000 euros perquè l'Ajuntament de Sagunt duga a terme les actuacions del pla de promoció del producte turístic cultural a través de les arts escèniques.

  Per la seua banda, l'Ajuntament de Sagunt es compromet a realitzar les accions que comprèn el pla de promoció del producte turístic cultural com el material promocional, accions de màrqueting i accions promocionals dirigides al turista.

  El president de l'Agència Valenciana del Turisme ha volgut destacar que "treballar per Sagunt és reforçar tota la Comunitat Valenciana" i ha indicat que "la singularitat i l'autenticitat" de l'oferta turística d'aquest municipi ho converteixen en una "referència inqüestionable en turisme cultural".

  Per tant, "actuacions com la signatura del conveni d'avui ajuden a posar en valor i fomentar un turisme experiencial en les nostres destinacions", ha assenyalat Colomer, per a qui "les experiències que ofereix la Comunitat només poden ser viscudes ací".

  De la mateixa manera, Francesc Colomer ha recordat el Pla de Dinamització Turística i Governança Col·laborativa, que s'ha activat a Sagunt, permetrà desenvolupar actuacions que possibiliten a la destinació "continuar sent rellevant en aquest món global".

  Pujar