21 de setembre de 2020 21/9/20

El tractament contra paneroles, mosquits i rates continua a partir del dilluns a Sagunt i Almardà

El tractament contra paneroles, mosquits i rates continua a partir del dilluns a Sagunt i Almardà - (foto 1)
  • La setmana vinent es realitzaran controls per a previndre la legionel•losi en el camp del Fornàs i s'actuarà també en les zones est i oest de Sagunt i en Almardà-Corint

Els treballs de tractament contra les plagues que el departament de Sanitat està realitzant continuen una setmana més. L'empresa CTL (Compañía de Tratamientos Levante) actuarà la setmana vinent en les zones est i oest de Sagunti en Almardà-Corint.

Estos treballs es realitzaran en la xarxa de clavegueram per a tractar de disminuir el nombre de paneroles i rates, així comtractaments contra el mosquit tigre i la prevenció de legionel·losi en el camp del Fornàs.

Per al dilluns 23 estàprevist que una brigada de clavegueram comence per la zona oest de Sagunt, concretamentalscarrersCrist Rey, Petrés, Algar, Segart, Gilet, entre d’altres; i que una altra brigada de 2 persones continue tractant la zona este de Sagunt, per la plaça Antiga Moreria, Raseta, Camí Reial, entre d’altres.

El dimarts 24 una brigada de clavegueram continuarà per la zona oest de Sagunt, als carrers Conqueridor, Roma, Numància, d’entre altres. Per al dimecres 25 es preveu que una brigada de clavegueram tracte la zona este de Sagunt, pels carrers Muralla, Mestre Palanca, Jose Mª Pemán, entre altres.

Per al dijous 26, una brigada amb tot terreny i canónebulitzador es desplaçarà a la zona d’Almardà-Corint i a la desembocadura del Palància per a tractar mosquits. Finalment, el divendres 27, una brigada es dedicarà a realitzar tractaments per al control i prevenció de la legionel·losi en el camp del Fornàs.

Respecte al control de mosquits, elsprofessionals que fan elstreballs de netejarecomanen a la ciutadania que per a contribuir al seu control eviten l'acumulació d'aigua, revisen les aixetes i els aparells d'airecondicionat, reparen les pèrdues d'aigua i cloren les piscines periòdicament. A més, per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i mànega llarga durant l'alba i fosquejar, no abusar de cosmèticsamb aromes afruitades, utilitzar mosquiteres i aplicar repel·lents de mosquitsquan se sue.

Pujar