21 de setembre de 2020 21/9/20

Torna la campanya “Tot són beneficis”

Torna la campanya “Tot són beneficis” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Torna la campanya “Tot són beneficis” - (foto 2)

  Després del parèntesi estival, torna la campanya "Tot són beneficis". Esta iniciativa de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sagunt s'ha posat en marxa per informar a la població sobre el funcionament dels nous contenidors, els quals ja es troben al carrer per recollir les restes de matèria orgànica, i per conscienciar tota la població sobre la necessitat de la separació en origen per complir la llei i preservar el medi ambient.

  En esta nova temporada, un equip d'educadors ambientals treballarà intensivament amb els centres educatius, desenvolupant tallers adients a cada nivell formatiu. L'objectiu és explicar als alumnes de primària i secundària com funciona la recollida de residus, quins són els diferents tipus de residus, com poden reduir-ne la quantitat, i què és cicle de la matèria orgànica.

  Alhora, s'informarà la ciutadania i es repartiran poalets. Tots els dimecres de 17 a 20 hores al Casal Jove, i els dijous a la mateixa franja horària en el Consell Agrari. També hi haurà un punt informatiu al carrer tots els dilluns, dimarts i divendres de vesprada en la plaça Concòrdia, el Triangle Umbral i la glorieta del Cronista Chabret, on es realitzaran xerrades de 18 a 20 hores.

  A més a més, qualsevol associació o grup de veïns, pot sol·licitar una xerrada sobre residus, un taller infantil o una visita a la planta de tractament de residus d'Algímia. La informació sobre les activitats, es publicarà a la pàgina de facebook del departament de Medi Ambient i a Onda Cero.

  També es pot sol·licitar informació escrivint al correu totsonbeneficis@gmail.com o telefonant al 605 29 09 28.

  Pujar