elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sandra Ordiñaga i Aitana González ja han sigut proclamades com a Falleres Majors de Sagunt 2020

Sandra Ordiñaga i Aitana González ja han sigut proclamades com a Falleres Majors de Sagunt 2020
  • La Federació Junta Fallera de Sagunt va celebrar el divendres a la vesprada l'acte de proclamació, mentre que el dissabte el Teatre Romà va acollir l'exaltació

MÉS FOTOS
Sandra Ordiñaga i Aitana González ja han sigut proclamades com a Falleres Majors de Sagunt 2020 - (foto 2)
Sandra Ordiñaga i Aitana González ja han sigut proclamades com a Falleres Majors de Sagunt 2020 - (foto 3)
Sandra Ordiñaga i Aitana González ja han sigut proclamades com a Falleres Majors de Sagunt 2020 - (foto 4)
Sandra Ordiñaga i Aitana González ja han sigut proclamades com a Falleres Majors de Sagunt 2020 - (foto 5)

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt va acollir el divendres 13 a la vesprada l'acte de proclamació de les noves Falleres Majors de Sagunt per a l'exercici 2019-2020. Sandra Ordiñaga, com a Fallera Major, i Aitana González, com a Fallera Major Infantil, van ser proclamades com les màximes representants de les falles del Camp de Morvedre.

L'acte va comptar amb una gran afluència de públic i la retransmissió en directe per part del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt que es pot veure a través del següent enllaç. Va assistir l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, així com la resta dels regidors de la Corporació Municipal. També van estar presents representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt i el seu president, Jaime Gil, representants d'ajuntaments d'altres localitats i entitats i membres de la Targa Cecina.

Darío Moreno va ser l'encarregat de proclamar a les noves Falleres Majors, fent-les lliurament del quadre acreditatiu, així com de les pintes oficials amb l'escut de la ciutat que van lluir l'endemà, en la seua exaltació. L'alcalde va donar l'enhorabona a Sandra Ordiñaga i Aitana González i els desitge un bon regnat “que des d'este moment s'inicia amb renovades ganes i il·lusió per al gaudi de tots. El camí que ja comenceu a recórrer estarà replet de vivències, experiències i actes que quedaran gravats en la vostra memòria i des de hui formeu part de la història de Sagunt i sempre tindreu un vincle amb la ciutat”.

Moreno va assegurar que “tots els presents sabem que estareu a l'altura de les circumstàncies i que sou dignes mereixedores del càrrec que ocupeu, un paper que és molt important en la nostra societat; el vostre treball comporta un sacrifici que, segur, es veurà compensat per l'amor que sentiu cap a les falles. Però, en este camí no estareu soles, perquè, a més de la resta de suports, l'Ajuntament de Sagunt sempre serà la vostra casa”.

A més, el dissabte 14 de setembre va tindre lloc l'exaltació de les Falleres Majors en el Teatre Romà, on va estar present l'alcalde de Sagunt i la resta dels membres de la Corporació Municipal, integrants de totes les comissions falleres del Camp de Morvedre, representants de diverses juntes locals de la Comunitat Valenciana i altres associacions i entitats convidades. En este acte, les màximes representants i les seues Corts d'Honor van rebre les bandes acreditatives.

Pujar