6 d’agost de 2020 6/8/20

Sagunt oferix el curs d'Activitats Auxiliars de Comerç i Operacions de Emmagatzematge

Sagunt oferix el curs d'Activitats Auxiliars de Comerç i Operacions de Emmagatzematge - (foto 1)
  • Este Programa Formatiu de Qualificació Bàsica està destinat a alumnat d'entre 16 i 21 anys que no haja obtingut el títol d'ESO

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt oferix l'itinerari d'Activitats Auxiliars de Comerç i Operacions de Emmagatzematge per al curs 2020-2021. Este Programa Formatiu de Qualificació Bàsica està destinat a alumnat d'entre 16 i 21 anys que no haja obtingut el títol d'ESO i forma en competències per a treballar com a auxiliar de dependent de comerç, reposador i preparador de comandes així com de mosso de magatzem.

El període de presentació de sol·licituds estarà obert des del 15 fins al 22 de juliol, tots dos inclosos, i es realitzarà exclusivament de manera telemàtica a causa de la situació derivada per la COVID-19, per a evitar les gestions presencials. No obstant això, en el departament d'Educació s'habilitarà un punt d'atenció per a aquelles persones que no disposen de mitjans telemàtics per a realitzar la sol·licitud. Per a la qual cosa, les persones interessades hauran de concertar una cita prèvia telefonant al 962655858 ext. 6197.

L'inici del curs serà el 21 de setembre de 2020 i finalitzarà el 23 de juny de 2021, amb horari de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores, en el Centre Cívic Els Vents, situat al carrer Vent de Penagall, 24 del Port de Sagunt. El contingut del curs està dividit en dos parts, el mòdul general, en el qual s'impartiran les assignatures Matemàtiques, Llengua, Ciències Socials (preparació per a proves/exàmens ESO), FOL (Formació i Orientació Laboral) i Prevenció de Riscos Laborals, amb un total de 384 hores; i el mòdul específic amb Tècniques bàsiques de marxandatge, Atenció al client, Preparació de comandes i venda de productes, Operacions de magatzematge i Formació en centres de treball (pràctiques en comerços), amb un total de 576 hores.

Per a poder realitzar la sol·licitud és necessari obtindre la clau d'admissió, prèvia verificació de la identitat de la persona sol·licitant. La clau d'admissió estarà composta per un identificador personal i una contrasenya. Esta clau d'admissió serà única per a cada convocatòria i sol·licitud i per a obtindre-la s'ha d'accedir a www.telematricula.es.

La publicació de les llistes provisionals serà l'1 de setembre; les reclamacions telemàtiques seran de l’ al 3 de setembre; la publicació de les llistes definitives serà el 7 de setembre amb un període de reclamacions telemàtiques del 7 al 9 de setembre i, finalment, la formalització de la matrícula serà del 8 al 10 de setembre.

Pujar