17 de gener de 2021 17/1/21

Sagunt mostra les seues condolences a les famílies i afins de les persones mortes per coronavirus

Sagunt mostra les seues condolences a les famílies i afins de les persones mortes per coronavirus - (foto 1)
  • L'alcalde de Sagunt ha llegit un comunicat oficial de la Corporació en el qual asseguren que esta crisi sanitària és el repte més gran al qual s'ha enfrontat el país i anima a tota la ciutadania a continuar complint amb les recomanacions mèdiques

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha traslladat a la ciutadania un comunicat oficial de part de tota la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Sagunt. En este sentit, ha assegurat que tots i totes estan treballant amb força per a acabar amb el coronavirus i poder superar així l'actual crisi sanitària, així com que la Corporació Municipal està totalment a la disposició de la ciutadania.

Tal com recull el comunicat «esta crisi passarà». En canvi, els seus efectes i conseqüències marcaran sempre a la societat, especialment per la pèrdua de tantes vides humanes. És per això que des de la Corporació han volgut traslladar el seu més sentit condol a les famílies i afins de les persones que han mort a causa de la COVID-19 provocada pel coronavirus, especialment en una circumstància tan complicada com és l'actual confinament i distanciament social.

«Esta crisi sanitària és el repte més gran al qual ens hem enfrontat com a país, sabem que no serà fàcil i s'espera que la xifra de morts continue pujant, però no pot condir el descoratjament», expressa el comunicat, en el qual a més la Corporació insistix en la importància de complir amb les recomanacions sanitàries per a poder salvar vides, com per exemple la rentada de mans constant o evitar les eixides i quedar-se a casa.

Els diferents grups polítics de l'Ajuntament, PSPV-PSOE; Compromís; IP; PP; EU; C’s i Vox, animen a ser responsables especialment per a cuidar a les persones majors, al personal sanitari, de neteja, de serveis públics, als cossos i forces de seguretat, a treballadors de supermercats, transportistes i a tots aquells que continuen en primera línia treballant, així com als quals seguixen les indicacions quedant-se a casa. «Fem-ho pel nostre present i futur, pels quals s'han anat i pels quals encara podem salvar. [...] Si podem evitar que una sola família patisca una pèrdua, tot este esforç col·lectiu haurà valgut la pena», destaquen des de la Corporació.

Finalment, l'alcalde ha assegurat que l'Ajuntament està posant totes les seues capacitats en aquelles mesures que permeten superar la crisi de la millor forma possible i sense deixar a ningú arrere, però, per a això, «necessitem la complicitat de tota la societat, perquè junts i juntes ho aconseguirem», conclou l'escrit oficial de la Corporació Municipal.

Pujar