11 d’agost de 2020 11/8/20

Cs Sagunt exigeix la convocatòria de la comissió especial de seguiment del conveni amb Lafarge

Cs Sagunt exigeix la convocatòria de la comissió especial de seguiment del conveni amb Lafarge - (foto 1)
  • Montesinos: “Urgeix una reunió, no s'ha celebrat des de 2015, perquè quede clar en quin punt estem en aquests moments i què es farà”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Sagunt, Salvador Montesinos, ha exigit que “es convoque la comissió especial de seguiment del conveni amb la cimentera Lafarge”. “La comissió no s'ha reunit des de 2015 i és necessari que ho faça com més prompte millor perquè quede clar en quin punt estem en aquests moments”, ha explicat, al mateix temps que ha destacat que “la ciutadania té dret a saber què hi ha damunt de la taula i què vol fer l'Ajuntament”.

Segons Montesinos, “la justícia ha donat la raó a l'empresa i ha deixat clar que no contamina”. Per això, ha argumentat, “Cs entén que no val la pena recórrer la sentència perquè això provocaria més pèrdues econòmiques en les arques municipals que hi hauria sumar al que ja s'ha perdut”.

A més, el portaveu de la formació taronja ha esgrimit que “enfront del que està defensant Compromís i EU, Cs aposta per un equilibri entre el medi ambient i l'economia”. “Per descomptat que hem de cuidar el medi ambient; però aquesta empresa no és nociva per a l'aire de Sagunt”, ha insistit.

L'edil ha defensat que “cal governar per a tots, no sols per a uns pocs”. “Cs vol una ciutat neta i amb una economia forta, una ciutat que no excloga a ningú”, ha assegurat.

Pujar