6 d’agost de 2020 6/8/20

Sagunt anima als xiquets a dibuixar i acolorir ous de Pasqua i decorar les seues cases

Sagunt anima als xiquets  a dibuixar i acolorir ous de Pasqua i decorar les seues cases - (foto 1)
  • Esta activitat pretén donar la benvinguda a la primavera des de casa i els més xicotets i xicotetes podran enviar els seus treballs a educacio@aytosagunto.es

El departament d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt ha impulsat l'activitat ‘Ous de Pasqua’, amb l'objectiu que els xicotets i les xicotetes realitzen i acolorisquen els seus dibuixos d'ous de Pasqua, decoren els seus balcons o les seues cases i es done així la benvinguda a la primavera, encara que esta vegada des de casa per l'actual crisi sanitària i estat d'alarma.

En este sentit, el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, ha animat a tots els xiquets i xiquetes a participar: «de la mateixa manera que la setmana passada vam proposar construir una cometa, esta setmana proposem dibuixar i pintar un ou de Pasqua i donar així la benvinguda a la primavera. Animeu-vos tots i totes a pintar el vostre ou de Pasqua i amb missatges positius». Estos dibuixos poden anar acompanyats de missatges positius com ‘Tot anirà bé’, ‘Queda't a casa’ i/o ‘Tot passarà’.

Una vegada els i les menors tinguen realitzat el seu dibuix, hauran d'enviar-lo al correu educacio@aytosagunto.es perquè el departament d'Educació puga penjar els treballs en les seues xarxes socials.

Per part seua, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, també anima a tots i a totes a col·laborar amb la iniciativa dels ous de Pasqua, ja que «és una tradició que no sols es dóna en determinades zones d'Espanya, sinó també en altres països del món, en el qual utilitzen este objectiu per a realitzar jocs com l'amagatall, i és el que pretenem que també es faça ací, que es pinte i acolorisca, però també que es jugue a casa amb l'ou de Pasqua».

D'altra banda, sobre la iniciativa ‘Milotxes a les finestres’ que el departament d'Educació va proposar fa unes setmanes, José Manuel Tarazona ha declarat que ja està disponible el vídeo amb totes les fotografies de les cometes als balcons i que pot veure's en les xarxes socials del departament. A més, ha donat les gràcies a tots i totes per participar i ha assegurat que «sou uns grans artistes tots els que heu participat, i vull també agrair la col·laboració d'Eva Gómez per la seua cançó ‘El meu poble’».

En este sentit, l'alcalde considera que la iniciativa ha sigut un absolut èxit i que «ha sigut molt bonic veure com els nostres carrers i balcons s'han omplit de cometes per a mantindre eixe esperit dels dies de Pasqua malgrat la situació que travessem».

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar