18 de gener de 2021 18/1/21

Sagunt acull la I Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup 2020

Sagunt acull la I Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup 2020 - (foto 1)
  • Equips de nou comunitats autònomes participaran en este esdeveniment que tindrà lloc en el Poliesportiu Municipal el 18 i 19 de gener

El pròxim cap de setmana tindrà lloc a Sagunt la I Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup, un esdeveniment esportiu organitzat per la Regidoria d'Esports amb la col·laboració del Club de Gimnàstica Sagunt i que se celebrarà en el Poliesportiu Municipal.

Dissabte, 18 de gener, a les 11 hores començaran les competicions infantils, a partir de les 18.30 hores tindrà lloc la competició preliminar per a categories Júnior i Sènior i a les 20 hores finalitzarà la primera jornada amb el lliurament de medalles. Serà diumenge, 19 de gener, quan tinga lloc la competició final de les categories Júnior i Sènior a partir de les 11.30 hores que finalitzarà a les 13.30 hores amb el lliurament de medalles.

Sagunt ha acollit des de 2010 competicions de gimnàstica d’àmbit nacional, com ara dos Campionats i huit Copes d'Espanya, amb gran participació de gimnastes i assistents vinguts des de diferents punts d’Espanya. Des del departament destaquen que les competicions nacionals són de summa importància per a tots els clubs de gimnàstica ja que són classificatoris per a competicions internacionals.

A més, este esdeveniment serà respectuós amb el medi ambient i la naturalesa amb la decoració o els punts d'avituallament i les acreditacions. Des de la Regidoria d'Esports animen la ciutadania a assistir al campionat, ja que és una gran oportunitat per a gaudir de les millors exhibicions de gimnàstica d'Espanya.

Pujar