elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Sagunt ha rebut al nou president de la Federació Junta Fallera de Sagunt

L'alcalde de Sagunt ha rebut al nou president de la Federació Junta Fallera de Sagunt
  • Després d'un empat entre les dos candidatures, Hugo Morte de l'Associació Cultural Falla El Mocador va obtindre la presidència a través d'un sorteig

MÉS FOTOS
L'alcalde de Sagunt ha rebut al nou president de la Federació Junta Fallera de Sagunt - (foto 2)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha rebut al nou president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Hugo Morte, i ha aprofitat l'ocasió per a mantindre una primera reunió esta vesprada en el Consistori del municipi.

Hugo Morte de l'Associació Cultural Falla El Mocador va ser elegit president de la Federació Junta Fallera de Sagunt dimarts passat, 7 de maig, mitjançant el llançament d'una moneda després d'un empat tècnic a 15 vots entre la seua candidatura i l'encapçalada per Aitor Muñoz de l'Associació Cultural Falla La Vila.

A més d'Hugo Morte i Darío Moreno, en la trobada ha participat la regidora de Festes i Cultura Popular, Patricia Sánchez; i el nou vicepresident de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Antonio Fresno.

L'alcalde de Sagunt i la regidora de Festes i Cultura Popular han traslladat la seua enhorabona al nou president i Darío Moreno ha afegit que esta és la primera reunió de treball entre l'Ajuntament i la nova Federació Junta Fallera de Sagunt: «L'objectiu és continuar impulsant les Falles en el municipi a partir del treball conjunt entre el Consistori i la Federació Junta Fallera de Sagunt».

Després d'una vida sencera vinculada al món de les Falles a través de la comissió que va fundar el seu pare, als 50 anys Hugo Morte s'ha convertit en el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt. Cal esmentar que té experiència en càrrecs de responsabilitat, ja que va ser vicepresident de l'entitat que ara presidix durant l'etapa de Nino López. Així mateix, Hugo Morte també ha sigut delegat de Juntes Locals de la Junta Central Fallera de València; delegat de la Falla El Mocador en la Federació de Falles R+D de València; i president de la seua falla fins a set ocasions; així com president infantil.

Pujar