elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidora de Cultura, Festes i Cultura Popular, Asun Moll, es reunix amb la Federació de Falles I+E

La regidora de Cultura, Festes i Cultura Popular, Asun Moll, es reunix amb la Federació de Falles I+E
  • La Federació participa de forma activa en reunions amb la Junta Central Fallera, comissions falleres, taules redones i publicacions

La regidora de Cultura, Festes i Cultura Popular, Asun Moll, s’ha reunit a Sagunt amb la Federació de Falles I+E de València, una associació que agrupa a les falles més innovadores i experimentals, que fugen dels tòpics respectant la cultura i la tradició pròpies. Per primera volta s’han reunit fora de València i ha sigut Sagunt la ciutat escollida, ja que la falla El Mocador és membre d’esta federació des de l’any 2015.

La Federació de Falles I+E es va constituir com a tal al 2016, passant de cinc a deu comissions en l’últim exercici. La Federació participa de forma activa en reunions amb la Junta Central Fallera, comissions falleres, taules redones i publicacions.

Asun Moll ha proposat «fer un mapa o recorregut per totes les falles innovadores i experimentals de fora de València i fer un concurs, que podria gestionar la Diputació, per incloure totes les localitats i no únicament les de la ciutat de València». Per a la regidora de Cultura, Festes i Cultura Popular «les falles innovadores i experimentals són molt importants perquè aporten molta imaginació i creativitat, que són una de les essències de les festes falleres».

Pujar