elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El quintet Spanish Brass actuarà este dissabte en Sagunt

El quintet Spanish Brass actuarà este dissabte en Sagunt
  • Este dissabte, 29 de maig, a les 20 hores el quintet de metalls actuarà en el Centre Cultural Mario Monreal. El preu de l'entrada és de 9 euros

El quintet de metalls Spanish Brass arriba a Sagunt amb el seu espectacle Spanish Brass (a) Live. És un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. Rep el suport de l’Institut Valencià de Cultura i del Ministeri de Cultura-INAEM.

A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat en la gala dels Premis Príncipe de Asturias en 1995 i ha enregistrat la música de l’obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centre Dramàtic Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo. En 1996 va guanyar el 1r Premi Concurs Internacional de Quintets de Metall de Narbonne (França). En 2017 va rebre el I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana i en 2019 el Premi Espai Ter de Música de Torroella de Montgrí pel projecte Mira si hem corregut terres… i dos premis Carles Santos de la Música Valenciana atorgats per l’Institut Valencià de Cultura. En 2020 ha rebut el Premi Nacional de Música atorgat pel Ministeri de Cultura, i un premi Carles Santos pel seu álbum Les Aventures de Monsieur Jules.

Spanish Brass està compost per Carlos Benetó i Juanjo Serna, trompetes; Manuel Pérez, trompa; Inda Bonet, trombó; i Sergio Finca, tuba. El quintet toca amb trompa Paxman i tuba Melton; i també amb la nova aplicació BlackBinder.  Ha publicat vint-i-set treballs discogràfics, entre ells dos DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seues múltiples facetes. Cada any organitza dos festivals de vent-metall: l’Spanish Brass Alzira - SBALZ i el Brassurround (www.brassurround.com).

El concert tindrà lloc al Centre Cultural Mario Monreal (C/Roma, 9) el 29 de maig, a les 20.00 h. A causa de les restriccions per la COVID-19 l'aforament és limitat, per la qual cosa s'han d’adquirir les entrades, que tenen un preu de 9 euros. Es poden reservar en el següent enllaç.

Pujar