4 de juny de 2020 4/6/20

Prop de 1.000 persones intenten batre el rècord de talladors de monyo organitzat per ADACAM

Prop de 1.000 persones intenten batre el rècord de talladors de monyo organitzat per ADACAM - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Sagunt va patrocinar l'esdeveniment que va tindre lloc ahir, diumenge 16 de febrer, en Fira València, davall el lema ‘Un poco de ti, es mucho’

MÉS FOTOS
Prop de 1.000 persones intenten batre el rècord de talladors de monyo organitzat per ADACAM - (foto 2)

Prop de 1.000 persones van intentar batre el Record Guinness de talladors de monyo simultanis organitzat per l'Associació de Dany Cerebral Adult i Menors (ADACAM) i patrocinat per l'Ajuntament de Sagunt. Ahir, diumenge 16 de febrer, el Saló Professional d'Estètica, Ungles, Perruqueria i Barberia de Fira València va acollir este esdeveniment que finalment no va superar les anteriors marques rècord.

L'alcaldessa per substitució, María José Carrera, i el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca, van assistir a esta jornada solidària participant en l’intent del rècord, acompanyats per la presidenta d’ADACAM, Lola Torrente, i l'alcalde de Canet d'En Berenguer, Pere Antoni.

Malgrat l'alta participació de professionals i de persones solidàries, no va aconseguir batre's el rècord aconseguit al Japó, amb 1.214 talladors. Tot i això, este acte va ser una demostració més del compromís del sector amb la societat i, en este cas, amb les persones afectades de dany cerebral. En tot moment l'Ajuntament de Sagunt va fer una gran aposta per este esdeveniment per a fer visible l'invisible.

María José Carrera va assegurar que va ser «una pena no aconseguir el rècord, però el més important és participar i poder ajudar ADACAM que fan una gran labor social. Nosaltres com a institució pública els donarem tot el nostre suport cada vegada que el necessiten com hem fet amb este esdeveniment».

Una vegada finalitzat el temps destinat a batre el rècord, es van realitzar sortejos amb els números dels dorsals que es van repartir a cada participant, sortejant-se 30 polseres pulsID, 10 sessions de spa en Lola Torrente Spa i 5 cursos del Método Connection.

Pujar