elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El programa d'oci educatiu Lluna Plena torna a donar-se cita este dissabte en el Casal Jove de 17.30 a 20.30

El programa d'oci educatiu Lluna Plena torna a donar-se cita este dissabte en el Casal Jove de 17.30 a 20.30
  • Les activitats del pròxim dissabte estan formades per un taller de cuina llatina, un concurs de pasapalabra Gamer i tornejos de futbolí, ping pong, dards, billar, jocs de taula, Ps4 o Arcade

El programa d'oci alternatiu i educatiu Lluna Plena, que organitza el grup de Corresponsals IES i la Delegació de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt tots els dissabtes del mes, tindrà la seua pròxima cita el 8 de maig. Este programa pretén oferir alternatives de gestió de l'oci juvenil, a partir d'activitats diverses i programades pels propis destinataris, L'activitat està destinada a jóvens entre 14 i 18 anys i es du a terme en el Casal Jove del Port de Sagunt de 17.30 a 20.30 hores.

Les activitats del pròxim dissabte estan formades per un taller de cuina llatina, on els jóvens podran aprendre les receptes de guacamole, tacos i yuka; un concurs de pasapalabra Gamer, els i les corresponsals han dissenyat un joc on els i les assistents podran demostrar els seus coneixements sobre el vocabulari gamer i, a més, també hi haurà tornejos de futbolí, ping pong, dards, billar, jocs de taula, Ps4 o Arcade.

D'altra banda, tots els dilluns, dimecres i divendres s'organitzen en el Casal Jove de manera gratuïta totes les activitats proposades i demandades. Este programa està dirigit a jóvens entre 12 i 18 anys.

Durant l'activitat es contemplaran per part de l'organització totes les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d'obligat compliment per als i les assistents.

Pujar