elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La presidenta del Consell Local Agrari llança un missatge de tranquil·litat i de suport a agricultors en la pròxima campanya

La presidenta del Consell Local Agrari llança un missatge de tranquil·litat i de suport a agricultors en la pròxima campanya
  • La presidenta va presidir el Consell Sectorial Agrari on, entre d’altres, es va parlar de la seguretat en el camp

MÉS FOTOS
La presidenta del Consell Local Agrari llança un missatge de tranquil·litat i de suport a agricultors en la pròxima campanya - (foto 2)

La presidenta del Consell Local Agrari, Gloria Parra, va dirigir esta setmana el Consell Sectorial Agrari on, entre altres temes, es va tractar la seguretat en el camp. Per este motiu, la presidenta va voler llançar un missatge de tranquil·litat i de suport a agricultors ja que «esta campanya es preveu bona i este sector tem que es produïsquen robatoris com en altres temporades». En este sentit, Parra va demanar màxima comunicació entre els agricultors i l'administració quan es produïsca algun tipus de robatori o furt i que ho denuncien «per xicotet que siga, així nosaltres tindrem major capacitat de reacció».

En este consell, que en paraules de la presidenta va ser molt productiu, es va tractar de manera monogràfica la seguretat en el camp i per a això «volem comptar amb la participació de tots els agricultors a l'hora d'elaborar i establir quins seran les estratègies de seguretat». També es van apuntar temes en què es treballarà com és l'ordenança de tancats «que data de 1992 i que cal revisar i intentar que tots els sistemes que els agricultors puguen disposar per a donar seguretat als seus cultius es puguen implementar de la manera més àgil possible».

La presidenta a més va avançar que s'està treballant per a adquirir uns drons per a la seguretat durant la campanya i així que les noves tecnologies ajuden a vigilar els camps. «És cert que els agricultors es troben desprotegits, per este motiu continuarem treballant per a aconseguir protegir els seus cultius perquè puguen estar més tranquils», va explicar la regidora.

Pujar