elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre ha organitzat la Jornada de Dona Emprenedora

El Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre ha organitzat la Jornada de Dona Emprenedora
  • S'ha tractat d'un espai de trobada i celebració del talent femení en l'àmbit empresarial

MÉS FOTOS
El Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre ha organitzat la Jornada de Dona Emprenedora - (foto 2)

Ahir, 24 d'abril, Sagunt va acollir la Jornada de Dona Emprenedora, un espai de trobada i celebració del talent femení en l'àmbit empresarial. Organitzat pel Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre, subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball, esta jornada va destacar pel seu enfocament inclusiu i la seua inspiradora programació, segons indiquen des del departament municipal de Promoció Econòmica.

La jornada, que va tindre lloc en la sala d'actes del col·legi La nostra Senyora de Begoña del Port de Sagunt, va començar amb l'obertura de portes a les 9 del matí, donant la benvinguda a un públic divers i compromés amb l'apoderament femení en el món empresarial.

La inauguració, a càrrec de les autoritats locals, va incloure una presentació liderada per Raúl Palmero Plumed, regidor de Promoció Econòmica; Toni Iborra Torres, regidor d'Indústria, Universitats, Ciència i Innovació, i Cristina Pérez Plumed, presidenta de Asecam, els qui van ressaltar la importància de reconéixer i donar suport a l'esperit emprenedor de les dones a la comarca.

El programa va continuar amb ponències a càrrec de destacades figures del món empresarial femení. Ángela Pérez, de l'empresa Health in code, Natalia Tripipatkul, de Coco Global Mitjana i Alejandra Lázaro, de Proyectos en equilibrio, van compartir les seues experiències i coneixements, inspirant a totes les persones presents amb la seua determinació i visió.

El tancament de l'esdeveniment va ser a càrrec de Darío Moreno, alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, qui va emfatitzar la importància de continuar promovent la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral i empresarial.

La jornada va comptar amb una gran assistència, incloent-hi alumnat dels instituts locals IES Camp de Morvedre i IES María Moliner, així com l'alumnat-treballador del Taller d'Ocupació Impulsant Sagunt III.

El gran acolliment de la Jornada de la Dona Emprenedora reflectix l'interés i el compromís de la comunitat per impulsar el creixement i l'equitat en el teixit empresarial. Celebrem els assoliments aconseguits i ens comprometem a continuar secundant i promovent el talent emprenedor femení a la nostra comarca, indiquen des de l'organització.

Pujar